Luxe Inbetween Gordijnen

Welkom bij Luxury By Nature - dé specialist in luxe inbetween gordijnen

Bent u op zoek naar een alternatief voor klassieke vitrage? Dan zijn inbetween gordijnen de perfecte keuze.
Inbetween betekent 'ertussenin', en dat is precies wat deze gordijnen zijn: ze bevinden zich tussen vitrage en overgordijnen in. Ook wel bekend als lichtdoorlatende gordijnen of vitrage, al dan niet met een linnenlook.

Met inbetween gordijnen geniet u van de voordelen van zowel normale gordijnen als vitrage. Het voordeel van inbetween vitrage is dat u naar buiten kunt kijken terwijl uw raamdecoratie natuurlijk licht doorlaat. De geweven stof van inbetween gordijnen zorgt voor een sfeervolle lichtinval en geeft uw ramen een luxe uitstraling. Tegelijkertijd bieden inbetweens voldoende privacy, omdat de stof minder doorzichtig is dan traditionele vitrages. Het is dus een win-win situatie!

Bij Luxury By Nature vindt u een uitgebreide collectie luxe inbetween gordijnstoffen, zodat u altijd het perfecte inbetween gordijn voor uw interieur kunt vinden. Ons assortiment omvat onder andere:

- Inbetween gordijnen in zandkleur
- Beige inbetween gordijnen
- Inbetween gordijnen met motieven
- Groene inbetween gordijnen
- Witte inbetween gordijnen
- Inbetween gordijnen op maat
- Inbetween vouwgordijnen

Voor een eigentijds interieur en voor een klassiek-modern (contemporary classic) interieur hebben wij passende inbetween gordijnen. Dat wil zeggen, u kiest bij ons de stof uit en bepaalt in overleg me onze interieurontwerpers hou u uw raambekelding gemaakt wilt laten hebben. En ons atelier gaat vervolgens voor u aan de slag.
Overigens onze inbetween gordijnen ook mooi om te combineren met andere vormen van raamdecoratie. Breng een bezoek aan de Luxury By Nature showroom om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Beste van twee werelden


Het kan best prettig zijn om niet te hoeven kiezen. Zeker als het om gordijnen gaat. Neigt u meer naar verduisterende gordijnen of vitrage? Ook dat kan. Wij bieden namelijk een uitgebreid assortiment aan gordijnstoffen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u vrijblijvend advies te geven.

Inbetween gordijnen kopen met ongeëvenaarde service

Bij Luxury By Nature kunt u eenvoudig op maat gemaakte inbetween gordijnen kopen. Onze collecties zijn eigentijds met een vleugje tijdloosheid. Wij denken graag met u mee op het gebied van styling. Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies, maatwerk of inmeetservice - wij bieden het allemaal met liefde aan. Ontdek het zelf en haal vandaag nog uw inbetween gordijnen in huis!

Welke type gordijnen zijn de beste keuze?

Welk type gordijnen de beste keuze zijn hangt met name af van de functie die de gordijnen dienen te vervullen. 
Inbetween gordijnen zijn ideaal wanneer u naar buiten wilt kunnen kijken zonder dat anderen naar binnen kunnen kijken. Ze hebben een stofdikte die tussen overgordijnen en vitrage in zit, waardoor ze lichtdoorlatend zijn zonder inkijk te geven. Houd er rekening mee dat wanneer het buiten donker wordt en het binnen verlicht is, de situatie omgekeerd kan zijn. In dat geval kunt u overwegen om in combinatie met uw inbetween gordijnen gebruik te maken van verduisterende gordijnen voor een optimale controle over de lichtinval en privacy in uw ruimte.

Bij Luxury By Nature helpen we u graag bij het maken van de beste keuze voor uw ramen. Maak vandaag nog uw afspraak voor een bezoek aan onze showroom voor deskundig advies en hoogwaardige inbetween gordijnen die perfect passen bij uw wensen en interieur.