Over ons

Luxury By Nature is opgericht in 2008 en vanzelfsprekend zijn we klein begonnen. 
Begonnen vanuit huis. Dat werd steeds drukker, waarna we een winkeltje opende. En van het een kwam het ander. 

Je kunt dus wel stellen dat onze interieurontwerpers al aardig wat jaren ervaring hebben als het aankomt op inbetweens en gordijnen. 
In overleg met de klant zoeken we nog steeds naar de mooiste stoffen voor het interieurproject. Waarna 'ons' atelier aan de slag gaat. 

Een gerenommeerd gordijnenatelier, dat al sinds de jaren 60 (!) van de vorige eeuw gespecialiseerd is in het maken van gordijnen. Ruim 60 jaar ervaring in het maken van gordijnen, vouwgordijnen en inbetweens. 
Niet zo gek dus dat we het steeds drukker kregen. 

We groeide samen door en door, en inmiddels zijn we gevestigd in het prachtige pand hiernaast in 't Gooi. Tussen Hilversum en Bussum in, te 's-Graveland. 
Hier hebben we volop parkeergelegenheid voor onze klanten. Het is gemakkelijk aan te rijden. En we tonen in de stijlkamers tal van verschillende stijlen gordijnen en inbetweens. 

Bovendien biedt het de ruimte voor alle stoffen collecties. Want behalve in betweens en vouwgordijnen, kunt u ook bij ons terecht voor 'gewone' gordijnen en klassieke gordijnen. Kortom, een bezoekje waard. Zelfs als u geen in betweens of gordijnen nodig heeft.